SARASVATICANDRA – EPISODI 425

Serial: 20.03.2017


Arti gënjen Sarasvatin duke i thënë që ka përgatitur ushqim për të.

Sarasvati udhëzon Saras që të martohet me Artin.

Ai do të refuzojë sërish.

Kumud shkon te Sarasvati dhe e siguron që Saras do të martohet me Artin.

Gjendja shëndetësore e Sarasit përkeqësohet. 

Kumud vendos të largohet nga shtëpia e familjes Desai.

A është Saras në gjendje që ta ndalojë atë?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*