SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 218

Serial: 12.10.2017


Arnav dhe Kushi grinden për divanin, por përfundojnë duke e ndarë atë.

Kushi ndez diçka kundër mushkonjave tymi i të cilit e bën Arnav të humbasë zërin.

Më vonë, të tërë kënaqen duke parë Kushin që interpreton lëvizjet e buzëve të Arnavit.

Ndërkohë, Shiam ndjen se Arnav ka një plan kundër tij. Cila do të jetë lëvizja e Shiam për t’u mbrojtur?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione