SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 264

Serial: 14.11.2017


Kushi ndjek Shiam. Ku po shkon ai?

Ndërsa po përpiqet të dalë nga dritarja, ajo bie dhe njerëzit e Shiam do ta gjejnë.

Kushi dhe Shiam do të përballen lidhur një bisedë telefonike që Kushi ka dëgjuar në fshehtësi.

Cila do të jetë përgjigja e Shiam?

Me tej, Kushi zbulon një të dhënë përmes ilaçeve të Arnav. A do të mësojë ajo të vërtetën?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*