SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 293

Serial: 05.12.2017

Akash është i mërzitur me Paial. Ajo i ka fshehur atij të vërtetën lidhur me Shiam.

Ai fillon ta akuzojë atë si fajtore për tragjedinë në familje.

Ndërkohë, Nani shqetësohet për shtatëzaninë e Anxhalit dhe i kërkon Kushit të qëndrojë larg saj. Si do të reagojë Kushi?

Anxhali është e mërzitur, ndërkohë që Kushi përkujdeset për Arnav.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione