SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 295

Serial: 06.12.2017

Anxhali është e vendosur të abortojë. Pas refuzimit nga ana e mjekut ajo vendos të abortojë pa ndihmën e tij.

Arnav përpiqet që të bindë Anxhalin që të ndërrojë mendjen e të kthehet në shtëpi.

Ndërkohë, Manorama fajëson Kushin dhe Paialin për gjithë fatkeqësitë e familjes.

Anxhali kërkon nga Arnav që të kthejë Shiam pas.

Edhe Arnav, më tej, do të fajësojë Kushin për gjithçka që po shkon keq.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione