SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 345

Serial: 10.01.2018

Garima i thotë Dadit se ajo nuk e dinte se babai i Arnav ishte i martuar në kohën kur ajo ka patur marrëdhënie me të.

Dadi nuk pranon të besojë fjalët e saj dhe kërcënon që do t’i rrëfejë Arnavit sekretin e saj.

Më tej, në mënyrë të befasishme ajo i dhuron Kushit një dhuratë të trashëguar në familje. Cili është plani i Dadit?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*