SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 346

Serial: 11.01.2018

Përgjatë një ceremonie tradicionale, Dadi sillet shumë miqësore me Garimën.

Shiam gjen kutinë në të cilën Garima kishte fshehur.

Ai zbulon në të foto të saj me babain e Arnavit.

Dadi i thotë që ajo do të ndëshkojë Kushin.

Shiam bën një kopje të fotove dhe vendos të presë një moment të përshtatshëm për t’i përdorur.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione