SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 53

Serial: 10.05.2017

Pajal dhe Buaxhi janë të shqetësuar për biznesin që ka ngritur Kushi.

Ajo u kërkon atyre që të kenë pak më shumë besim.

Nani i vë gjithë familjarët para përgjegjësisë.

Ajo u kërkon atyre të mos e ndihmojnë Lavaniën lidhur me detyrat që i ngarkohen.

Ndërkohë, Anxhali sheh se Shiam është i shqetësuar.

Arnav vazhdon të mendojë vetëm për Kushin.

Nani dhe Lavania shkojnë në dhomën e Arnavit. Çfarë do të bëjnë ato?

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*