SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 55

Serial: 11.05.2017


Nani qorton Lavaniën dhe i kërkon asaj të largohet.

Paial dhe Kushi shqetësohen pasi nuk po munden të kenë porosi.

Befas, ato marrin një kërkesë për të dorëzuar ëmbëlsirat në një festë të ragut të lartë.

Ndërkohë, Arnav është i tërbuar me veten pasi nuk po mundet të largojë nga mendja Kushin.

Ai vendos të bëjë të pamundurën për ta harruar atë.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*