Zjarret përfshijnë Australinë


Zjarret përfshijnë Australinë

19:57 03/01/2015 australiZjarre masive kanë përfshirë zona të tëra në shtetet e Australisë Jugore dhe Viktorias.

Nuk ka njoftime për viktima. Shërbimet e emergjencës kanë deklaruar se shumë banorë janë në rrezik dhe janë lajmëruar për t’u evakuuar.

Deri tani disa dhjetëra banesa janë shkrumbuar nga flakët, ndërsa këto zjarre rezultojnë më të fuqishmet deri tani të verës australiane.

Tv KlanTë ngjashme