RUDINA – MIRELA SULA; POSTIERJA QE SHKON NE SHKOLLE TE MESME!

Emision: 13.04.2017


Të ftuar:

Mirela Sula – Psikologe dhe kryeredaktore e revistes “Global Woman”

Marçela Çekiçi – Postiere në Posta Shqiptare

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*