RUDINA – TENDENCAT E FUSTANEVE TE NUSERISE; INTOLERANCA USHQIMORE; “LIEL”!

Emision: 17.05.2017

Të ftuar:

Alketa Vejsiu – Moderatore dhe organizatore e eventit 
Rezarta Skifteri – Stiliste

Anita Marku – Përfaqesuese e grupimit të “Intolerancës ushqimore në AND”

Dea Rrozhani, Xhulia Jasimi, Pegi Peqini, Jasmina Ejupi, Fiona Maçi – Nxënëse të klasës së 8-të te “Shkolla e Kuqe”, hartuese të aplikacionit “LIEL”

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*