HAKMARRJE  – EPISODI 7 – 8 NË FOTO

Në objektivin e Yagmurit është vënë psikiatria Aishe, e cila e ka bërë ta besojë se i ati ishte vrasës dhe hajdut.

Ende nuk është zbardhur kriza Sabri Uçkan në shtëpinë e Shahikës.

Haldun beson se Shahika është personi që i ka dhënë medias pamjet e Uçkanit dhe ajo që ka thirrur të dashurën e tij në konferencën për shtyp.

Selen zemërohet shumë nga fakti që Emre është gjithmonë me Yagmurin.

Selen, e cila e ndjek nga afër Yagmurin, shikon se ajo shkon në barin e Ryzgarit në një kohë që duhej të ishte në vrapim me Emrenë.

Aishe Xheylan dhe Shahika organizojnë një mbledhje për fëmijët jetimë, në kuadër të një projekti rehabilitimi të organizuar me Fondacionin Arsoj.

Si Shahika edhe Yagmuri është pacientja e Xheylanit, kështu që në këtë mbledhje do të marrë pjesë edhe ajo.

Teksa Yagmuri do të dalë për darkë vetëm Emrenë, mes tyre futet edhe Selen, e cila i dërgon me qëllim tek bari i Ryzgarit.

Ryzgar bëhet xheloz nga afërsia e Yagmurit me Emrenë.

Haldun, i cili ka përjetuar probleme të shumta me Shahikanë kohëve të fundit, nxjerr pretekst punën dhe largohet jashtë shteti./tvklan.al

Kategori
Fotogaleri
0 Komente

Përgjigju

*

*