RUDINA – NORA MALAJ, GJYSHE; KUJDESI NDAJ VETES; RISITE E KANCERIT TE GJIRIT!

Emision: 12.05.2017


Të ftuar:

Nora Malaj – Zv. Ministre e Arsimit dhe Shkencës
Solei – mbesa 20 muajshe

Malvina Daraku – Përfaqësuese e Versace 19.69
Xhoana Shehu dhe Renata Dervishi – përdoruese të produkteve Versace 19.69

Flora Manuka – Përfaqësuese e zyrës Acibadem për Shqipërinë

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*