ZONE E LIRE – EMISIONI 551

Emision: 20.01.2017

IVA ALIKO – Iva Aliko: Dy politikanë shqiptarë më kanë kërkuar seks
IN BED WITH…
Intervista: “POLITIKANI I PREFERUAR I IVA ALIKOS”

 

BUJAR QAMILI – Bujar Qamili vjen me ‘Je e bukur Shkodra jeme’
Intervista: “NJË SHKODRAN SI BUJAR QAMILI”

 

BERAT BUZHALA – Serbi-Kosovë, aromë lufte?

 

REFXHEI TOLA – ‘Silvia Konti’ e ardhshme nxjerr një libër për varfërinë
Intervista: “NJË BAMIRËSE SI REFXHEI”

 

ERJON MUJO
ALTIN TELO – ‘Po ti kush je?’ Volejboll / ‘Kush dhe përse na përjashtuan si arbitra volejbolli?’
Intervista: “KUR I FRYN BILBILIT”

 

DION JELLIQI – ‘Po ti kush je?’ Hip Hop / Dion Jelliqi vjen me ‘1 shans’
HIP HOP BLIND TEST

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione