JO VETEM MODE – EMISIONI 19 (SEZONI 5)

Emision: 28.01.2017

Një speciale për të kaluar kohën e lirë me alpinizëm, një kënaqësi plot adrenalinë dhe që këtu tek ne është e mundur duke ngjitur brenda ditës Majën e Tujanit, afër malit të Dajtit.

Një profil interesat për një eksporator të guximshëm, i cili ka ngjitur edhe majën më të lartë të botës, Everestin, alpinistin Fation Plaku.

Kategori
JO VETEM MODE
0 Komente

Përgjigju

*

*