RUDINA – MERITA HALILI DHE RAIF HYSENI; SEMUNDJET REUMATOLOGJIKE!

Emision: 13.07.2017

Të ftuar:

Merita Halili – Këngëtare dhe
Raif Hyseni – Kompozitor/ instrumentist

Dr. Kristi Morcka – Mjek reumatolog

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*