Revista sllovene “City Magazine” i sugjeron lexuesve të saj Shqipërinë për të pushuar.

Jo vetëm si një destinacion i veçantë ku mund të kalohen pushime të paharrueshme, por edhe sepse Shqipëria është një nga vendet më ekonomike, krahasuar me Italinë, Kroacinë dhe Spanjën.

Një arsye tjetër e rëndësishme sipas medias sllovene është që vendi ynë plot me destinacione të bukura ende nuk është prekur nga turizmi masiv.

Revista ndër të tjera vlerëson ujërat dhe plazhet e bukura të jugut.

Tv Klan