Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek
Aldo Morning Show
Klan Logo
E hënë - e shtunë 06:59

Dielli lind ndryshe në Tv Klan, në 7 pa 1 minutë! Të lodhur apo të palodhur nga gjumi i natës, nga e djeshmja me halle e strese, “Aldo Morning Show”, ju fton të zgjohemi me buzëqeshje, me qeshje, me nënqeshje, dhe më kryesorja… me një adrenalinë të paparë për ta nisur mbarë ditën. Çdo mëngjes me Aldon.

Nga: Aldon Lipe

Kategoria: Talk Show

Kohëzgjatja: 120 min

Viti: 2007

Kontakt: [email protected]

Aldo Morning Show – Emisioni 16 Prill 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 16 Prill 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.

Aldo Morning Show – Emisioni 15 Prill 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 15 Prill 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.

Aldo Morning Show – Emisioni 13 Prill 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 13 Prill 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.{

Aldo Morning Show – Emisioni 12 Prill 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 12 Prill 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.{

Aldo Morning Show – Emisioni 11 Prill 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 11 Prill 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.

Aldo Morning Show – Emisioni 10 Prill 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 10 Prill 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.{

Aldo Morning Show – Emisioni 9 Prill 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 9 Prill 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan. 7 vjet për një divorc, avokatja Avdyli shpjegon pse ndërmjetësimi është alternativë më e mirë Ngarkesa e sistemit gjyqësor dhe ulja e numrit të gjyqtarëve nga procesi i vettingut ka rritur kohën e përfundimit të një procesi divorci. Një proces divorci tashmë mund të zgjasë deri në 7...

Aldo Morning Show – Emisioni 8 Prill 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 8 Prill 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan. U ngjit në skenë pas Placido-s që kishte ‘tmerruar’ publikun, Olen Cesari: Pas 5 orësh s’më linin të ikja Olen Cesari njihet sot si një ndër virtuozët gjenialë të violinës dhe vetëm për pak ditë Pallati i Kongreseve do të mirëpresë koncertin e tij të radhës në datat...

Aldo Morning Show – Emisioni 6 Prill 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 6 Prill 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.{

Aldo Morning Show – Emisioni 5 Prill 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 5 Prill 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.

Aldo Morning Show – Emisioni 4 Prill 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 4 Prill 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.

Aldo Morning Show – Emisioni 3 Prill 2024

Aldo Morning Show – Emisioni 3 Prill 2024

#AldoMorningShow Emision mëngjesi nga #AldonLipe në #TvKlan.{

  • Aldo Morning Show
  • Profil
  • Galeria
  • Lajme

Aldo Morning Show

Dielli lind ndryshe në Tv Klan, në 7 pa 1 minutë! Të lodhur apo të palodhur nga gjumi i natës, nga e djeshmja me halle e strese, “Aldo Morning Show”, ju fton të zgjohemi me buzëqeshje, me qeshje, me nënqeshje, dhe më kryesorja… me një adrenalinë të paparë për ta nisur mbarë ditën. Çdo mëngjes me Aldon.

Nga: Aldon Lipe

Kategoria: Talk Show

Kohëzgjatja: 120 min

Viti: 2007

Kontakt: [email protected]

TV KLAN
E hënë - e shtunë 06:59