Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek
Në kurthin e Piter Pan
Klan Logo
2023
Talent Show me fëmijët “më të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar specialë VIP. Me Alketa Vejsiun, nën regjinë e Vera Grabockës. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në televizionet shqiptare! Një gjë është e sigurt: Ata nuk janë të turpshëm! Nga: EndemolShine Kategoria: Argëtim Kohëzgjatja: 90 min Viti: 2018
Në Kurthin e Piter Pan – Robert Berisha dhe Endi Demneri

Në Kurthin e Piter Pan – Robert Berisha dhe Endi Demneri

#NëKurthinePiterPan | Talent-show me fëmijët “me të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar speciale VIP. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në TV shqiptare! Një gjë është e sigurtë: Ata nuk janë të turpshëm! Një format nga #VeraGrabocka...

Në Kurthin e Piter Pan – Endi Demneri

Në Kurthin e Piter Pan – Endi Demneri

#NëKurthinePiterPan | Talent-show me fëmijët “me të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar speciale VIP. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në TV shqiptare! Një gjë është e sigurtë: Ata nuk janë të turpshëm! Një format nga #VeraGrabocka...

Në Kurthin e Piter Pan – Robert Berisha

Në Kurthin e Piter Pan – Robert Berisha

#NëKurthinePiterPan | Talent-show me fëmijët “me të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar speciale VIP. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në TV shqiptare! Një gjë është e sigurtë: Ata nuk janë të turpshëm! Një format nga #VeraGrabocka...

Në Kurthin e Piter Pan – Olta Boka në rrëfimin e parë të mëmësisë, Xhesika Berberi tregon biznesin e saj në USA

Në Kurthin e Piter Pan – Olta Boka në rrëfimin e parë të mëmësisë, Xhesika Berberi tregon biznesin e saj në USA

#NëKurthinePiterPan | Talent-show me fëmijët “me të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar speciale VIP. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në TV shqiptare! Një gjë është e sigurtë: Ata nuk janë të turpshëm! Një format nga #VeraGrabocka...

Në Kurthin e Piter Pan – Xhesika Berberi

Në Kurthin e Piter Pan – Xhesika Berberi

#NëKurthinePiterPan | Talent-show me fëmijët “me të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar speciale VIP. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në TV shqiptare! Një gjë është e sigurtë: Ata nuk janë të turpshëm! Një format nga #VeraGrabocka...

Në Kurthin e Piter Pan – Olta Boka

Në Kurthin e Piter Pan – Olta Boka

#NëKurthinePiterPan | Talent-show me fëmijët “me të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar speciale VIP. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në TV shqiptare! Një gjë është e sigurtë: Ata nuk janë të turpshëm! Një format nga #VeraGrabocka...

Në Kurthin e Piter Pan – Cindy Marina dhe Almeda Abazi!

Në Kurthin e Piter Pan – Cindy Marina dhe Almeda Abazi!

#NëKurthinePiterPan | Talent-show me fëmijët “me të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar speciale VIP. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në TV shqiptare! Një gjë është e sigurtë: Ata nuk janë të turpshëm! Një format nga #VeraGrabocka...

Në Kurthin e Piter Pan – Almeda Abazi!

Në Kurthin e Piter Pan – Almeda Abazi!

#NëKurthinePiterPan | Talent-show me fëmijët “me të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar speciale VIP. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në TV shqiptare! Një gjë është e sigurtë: Ata nuk janë të turpshëm! Një format nga #VeraGrabocka...

Në Kurthin e Piter Pan – Cindy Marina!

Në Kurthin e Piter Pan – Cindy Marina!

#NëKurthinePiterPan | Talent-show me fëmijët “me të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar speciale VIP. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në TV shqiptare! Një gjë është e sigurtë: Ata nuk janë të turpshëm! Një format nga #VeraGrabocka...

Në Kurthin e Piter Pan – Greta Koçi për bashkëshortin dhe planet për martesë/ Big Basta vjen nga Zelanda e Re: Planet

Në Kurthin e Piter Pan – Greta Koçi për bashkëshortin dhe planet për martesë/ Big Basta vjen nga Zelanda e Re: Planet

#NëKurthinePiterPan | Talent-show me fëmijët “me të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar speciale VIP. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në TV shqiptare! Një gjë është e sigurtë: Ata nuk janë të turpshëm! Një format nga #VeraGrabocka...

Në Kurthin e Piter Pan – Greta Koçi

Në Kurthin e Piter Pan – Greta Koçi

#NëKurthinePiterPan | Talent-show me fëmijët “me të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar speciale VIP. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në TV shqiptare! Një gjë është e sigurtë: Ata nuk janë të turpshëm! Një format nga #VeraGrabocka...

Në Kurthin e Piter Pan – Big Basta

Në Kurthin e Piter Pan – Big Basta

#NëKurthinePiterPan | Talent-show me fëmijët “me të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar speciale VIP. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në TV shqiptare! Një gjë është e sigurtë: Ata nuk janë të turpshëm! Një format nga #VeraGrabocka...

  • Në kurthin e Piter Pan
  • Profil
  • Galeria
  • Lajme

Në kurthin e Piter Pan

Talent Show me fëmijët “më të zgjuar”, gazetarët e të ardhmes dhe të ftuar specialë VIP. Me Alketa Vejsiun, nën regjinë e Vera Grabockës. Një format “i ngrohtë”, i këndshëm, me shumë batuta humori, me fëmijë talente që nuk i keni parë kurrë më parë në televizionet shqiptare! Një gjë është e sigurt: Ata nuk janë të turpshëm! Nga: EndemolShine Kategoria: Argëtim Kohëzgjatja: 90 min Viti: 2018
TV KLAN
2023