-->

Të gjitha

Edicioni informativ


Emisionet

Sot ora 06:59

Sot ora 17:05

Sot ora 20:05

Sot ora 22:00

Të gjitha

  • Gjenden gjurmë të kafshës më antike të zbuluar ndonjeherë deri më sot. Është e ngjashme me sfungjerët e detit dhe ka jetuar rreth 660-630 mln vjet më parë, të...
  • Gjendet një guaskë e konservuar në rrëshirë. Ky zbulim është dëshmia më antike, pasi sipas analizave rezulton se, mosha e ambrës është 99 milionë vjeçare. Pavarësisht se ky thesar...

  • “Monument kulture, mbrohet nga shteti”, kjo është ajo çfarë qëndron e shkruar në murin e jashtëm të kishës Katolike të Shën Premtes në fshatin Balldre të Lezhës. Por mbetet...
  • Shqipëria ka festuar 60 vite si anëtare e UNESCO-s. Në një aktivitet të organizuar për këtë përvjetor ishin të pranishem ministrat Bushati, Kumbaro, Klosi e Nikolla. Krahas dhjetëra zonave...

Sot ora 13:30

Sot ora 12:15

Sot ora 17:20

Sot ora 18:30

Sot ora 21:00

Zonë e Lirë

Sot ora 20:00