Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek
Shije Shtëpie
Klan Logo
E hënë - e premte 09:00

Nga e hëna në të shtunë, live, nga ora 09:05-11:00, me Katerina Trungun & Znj.Vjollca. Një emision edukues, informues, argëtues. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike, të Zj.Vjollca u tregon dhe mëson amvisave të çdo moshe si të gatuajnë receta të shijshme për të mbushur tavolinat e familjeve të tyre. Çdo ditë me Katerina Trungun informojmë publikun ndërmjet rubrikave dhe të ftuarve, me këshilla të thjeshta praktike, të kuptueshme nga të gjithë, për çdo aspekt të të përditshmes.

Nga: Zj.Vjollca & Katerina Trungu

Kategoria: Argëtim

Kohëzgjatja: 90 min

Viti: 2021

Shije Shtëpie – Emisioni 16 Prill 2024

Shije Shtëpie – Emisioni 16 Prill 2024

Të ftuar: Teuta Maçi – Farmaciste Lira Gjika- Pediatre #ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika të ndryshme me të ftuar specialë me këshilla të thjeshta...

Shije Shtëpie – Emisioni 15 Prill 2024

Shije Shtëpie – Emisioni 15 Prill 2024

Të ftuar: Radomir Sabli Gjergj Prenga- Gazetar Ne skype: Chrysanthi Kalogeri- Astrologe #ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika të ndryshme me të ftuar specialë me...

Shije Shtëpie – Emisioni 11 Prill 2024

Shije Shtëpie – Emisioni 11 Prill 2024

Të ftuar: Neritan Liçaj – aktor Pejana Elezi – gazetare Adela Hysenllari – gazetare Stresi – këngëtar Gazetare: Agida Koçi, Ermelinda Ndoja #ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të...

Shije Shtëpie – Emisioni 10 Prill 2024

Shije Shtëpie – Emisioni 10 Prill 2024

Të ftuar: Eglent Bici – sipërmarrës Silvana Kulla – sipërmarrëse Artan Sina – sipërmarrës Gazetare: Agida Koçi, Ermelinda Ndoja #ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika...

Shije Shtëpie – Emisioni 9 Prill 2024

Shije Shtëpie – Emisioni 9 Prill 2024

Të ftuar: Ilir Alimehmeti – epidemiolog Adriatike Lami – poete Dasara Karaiskaj – gazetare Ermelinda Hoxhaj – gazetare Gazetare: Agida Koçi, Ermelinda Ndoja #ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si...

Shije Shtëpie – Emisioni 8 Prill 2024

Shije Shtëpie – Emisioni 8 Prill 2024

Të ftuar: Blerina Bajko Luna Çausholli – këngëtare Në Skype: Chrysanthi Kalogeri – astrologe Gazetare: Agida Koçi, Ermelinda Ndoja #ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika...

Shije Shtëpie – Emisioni 5 Prill 2024

Shije Shtëpie – Emisioni 5 Prill 2024

Të ftuar: Nora Malaj – pedagoge Lorenc Jemini – arbitër Ketlin Pjalmi – këngëtare Eksena Basko Qirici – psikologe Gazetare: Ermelinda Ndoja #ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të...

Shije Shtëpie – Emisioni 4 Prill 2024

Shije Shtëpie – Emisioni 4 Prill 2024

Të ftuar: Maya Aliçkaj- këngëtare Saimir Korreshi- deputet Ingrid Në lidhje skype: Mihrije Braha- këngëtare, Iliriana Basha- kostumografe #ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika të...

Shije Shtëpie – Emisioni 3 Prill 2024

Shije Shtëpie – Emisioni 3 Prill 2024

Në studio: Brixhida Muça Vladimir Kera Burbuqe Islami Në skype nga Prishtina: Mrika Mehmeti Dema #ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika të ndryshme me të...

Shije Shtëpie – Emisioni 2 Prill 2024

Shije Shtëpie – Emisioni 2 Prill 2024

Në studio: Brixhida Muça Gentjan Masha Migena Kika Në lidhje direkte nga Kalaja e Tranës – drejtoresha e shkollës Myslym Keta #ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi...

Shije Shtëpie – Emisioni 1 Prill 2024

Shije Shtëpie – Emisioni 1 Prill 2024

Në studio: Uljanova Çali Ari Metani Ne skype: Chrysanthi Kalogeri #ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te znj. Vjollca duke edukuar amvisat si të ushqehemi shëndetshëm. Rubrika të ndryshme me të ftuar specialë me këshilla të...

Shije Shtëpie – Emisioni 29 Mars 2024

Shije Shtëpie – Emisioni 29 Mars 2024

Të ftuar: Alma Kulli – instruktore yoga dhe pilates Aurora Piroviq – biologe Margin Sala – fizioterapist Në lidhje Skype: Mirsad Basha – drejtues i Eko-mendje Gazetare: Ermelinda Ndoja #ShijeShtëpie në #TvKlan. Emision edukues, informues & argëtues me znj. Vjollca dhe Katerina Trungu. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike te...

  • Shije Shtëpie
  • Profil
  • Galeria
  • Lajme

Shije Shtëpie

Nga e hëna në të shtunë, live, nga ora 09:05-11:00, me Katerina Trungun & Znj.Vjollca. Një emision edukues, informues, argëtues. Çdo ditë me recetat e thjeshta dhe mbi të gjitha ekonomike, të Zj.Vjollca u tregon dhe mëson amvisave të çdo moshe si të gatuajnë receta të shijshme për të mbushur tavolinat e familjeve të tyre. Çdo ditë me Katerina Trungun informojmë publikun ndërmjet rubrikave dhe të ftuarve, me këshilla të thjeshta praktike, të kuptueshme nga të gjithë, për çdo aspekt të të përditshmes.

Nga: Zj.Vjollca & Katerina Trungu

Kategoria: Argëtim

Kohëzgjatja: 90 min

Viti: 2021

TV KLAN
E hënë - e premte 09:00