Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek
Histori shqiptare
Klan Logo
E diel 12:20

Histori për njerëzit që punojnë, kontribuojnë për komunitetin, ngrenë biznese, ruajnë traditën, kulturën, si dhe ndihmojnë në zhvillimin e turizmit. Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision.

Nga: Alma Çupi

Kategoria: Dokumentar

Kohëzgjatja: 50 minuta

Viti: 2021

Kontakt: [email protected] & 0676050304

Histori Shqiptare – Water boutique sjell impiante moderne për pastrimin e ujerave të ndotur

Histori Shqiptare – Water boutique sjell impiante moderne për pastrimin e ujerave të ndotur

#HistoriShqiptare #AlmaÇupi #TvKlan | Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision të Alma Çupit. #WoterBoutike

Histori Shqiptare – Tropojë, udhëtim shpirtëror në malin e Shkëlzenit – 31 Mars 2024

Histori Shqiptare – Tropojë, udhëtim shpirtëror në malin e Shkëlzenit – 31 Mars 2024

#HistoriShqiptare #AlmaÇupi #TvKlan | Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision të Alma Çupit. #tropoje #malishkelzenit

Histori Shqiptare – Londër/Vëllezërit nga Hasi krijojnë një Shqipëri të vogël – 24 Mars 2024

Histori Shqiptare – Londër/Vëllezërit nga Hasi krijojnë një Shqipëri të vogël – 24 Mars 2024

#HistoriShqiptare #AlmaÇupi #TvKlan | Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision të Alma Çupit. #londer #vellezritngahasi

Histori Shqiptare – Elbasan, ritualet e lashta të ditës së verës – 10 Mars 2024

Histori Shqiptare – Elbasan, ritualet e lashta të ditës së verës – 10 Mars 2024

#HistoriShqiptare #AlmaÇupi #TvKlan | Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision të Alma Çupit. #elbasan #ditaeveres #rituale

Histori Shqiptare – Tepelenë, vendi ku pritesh si pasha – 3 Mars 2024

Histori Shqiptare – Tepelenë, vendi ku pritesh si pasha – 3 Mars 2024

#HistoriShqiptare #AlmaÇupi #TvKlan | Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision të Alma Çupit. #tepelene

Histori Shqiptare – Korani i liqenit të Ohrit, peshku i mbretërve – 25 Shkurt 2024

Histori Shqiptare – Korani i liqenit të Ohrit, peshku i mbretërve – 25 Shkurt 2024

#HistoriShqiptare #AlmaÇupi #TvKlan | Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision të Alma Çupit.

Histori Shqiptare – Lin, fshati i vogël që po bën historinë e madhe – 18 Shkurt 2024

Histori Shqiptare – Lin, fshati i vogël që po bën historinë e madhe – 18 Shkurt 2024

#HistoriShqiptare #AlmaÇupi #TvKlan | Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision të Alma Çupit.

Histori Shqiptare nga Alma Çupi – Përmeti dhe vendet unike të tij në dimër – 11 Shkurt 2024

Histori Shqiptare nga Alma Çupi – Përmeti dhe vendet unike të tij në dimër – 11 Shkurt 2024

#HistoriShqiptare #AlmaÇupi #TvKlan | Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision të Alma Çupit.

Histori Shqiptare – Theth, për herë të parë turizëm dimëror – 4 Shkurt 2024

Histori Shqiptare – Theth, për herë të parë turizëm dimëror – 4 Shkurt 2024

#HistoriShqiptare #AlmaÇupi #TvKlan | Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision të Alma Çupit.

Histori Shqiptare nga Alma Çupi- Shafrani kultivohet në Pogradec – 28 Janar 2024

Histori Shqiptare nga Alma Çupi- Shafrani kultivohet në Pogradec – 28 Janar 2024

Lulja më e shtrenjtë në botë shëron shumë sëmundje.

Histori Shqiptare nga Alma Çupi – Hapet kulla e parë për turistët – 21 Janar 2024

Histori Shqiptare nga Alma Çupi – Hapet kulla e parë për turistët – 21 Janar 2024

#HistoriShqiptare #AlmaÇupi #TvKlan | Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision të Alma Çupit.

Histori Shqiptare nga Alma Çupi – Mali i Tomorrit, vendi i turizmit të kurbaneve – 14 Janar 2024

Histori Shqiptare nga Alma Çupi – Mali i Tomorrit, vendi i turizmit të kurbaneve – 14 Janar 2024

Ne malin shpirteror jane hapur bujtinat e para. Njerezit shkojne per te bere kurban dhe vizituar teqen e Abaz Aliut

  • Histori shqiptare
  • Profil
  • Galeria
  • Lajme

Histori shqiptare

Histori për njerëzit që punojnë, kontribuojnë për komunitetin, ngrenë biznese, ruajnë traditën, kulturën, si dhe ndihmojnë në zhvillimin e turizmit. Historitë vijnë nëpërmjet xhirimeve në terren, duke treguar në detaje gjithë punën e njerëzve, duke i bërë model për të gjithë ata që ndjekin këtë emision.

Nga: Alma Çupi

Kategoria: Dokumentar

Kohëzgjatja: 50 minuta

Viti: 2021

Kontakt: [email protected] & 0676050304

TV KLAN
E diel 12:20