Partitë opozitare kërkojnë rivotim

Pranë KQZ janë dorëzuar 14 kërkesa ankimore e nga Partia Demokratike, Lëvizja Socialiste për Integrim si dhe koalicioni i Kujtim Gjuzit.

Këto ankimime  kanë për objekte kundërshtimin e rezultatit të zgjedhjeve, në 9 qarqe nga demokratët dhe në 4 nga LSI.

Mëngjesin e sotëm u bë dhe caktimi i relatorëve pas u hodh short me gogla.

Në bazë të përcaktimit të Kodit Zgjedhor shqyrtimi i kërkesave duhet të behet brenda 24 orëve nga hedhja e shortit të Komisionit të Ankesave dhe Sanksioneve.

Tv Klan