“Histori Shqiptare” nga Alma Cupi

Nje program me nje minutazh 50 minuta, ne stilin e reportazhit.


Ky emision ka si qellim te tregoje histori per njerezit qe punojne, kontribuojne per komunitetin, ngrene biznese, ruajne, traditen, kulturen si dhe ndihmojne ne zhvillimin e turizmit.

Historite vijne nepermjet xhirimeve ne terren, duke treguar ne detaje gjithe punen e njerezve duke i bere model per te gjithe ata qe ndjekin kete emision.

On Air: E Shtune 12:15 ne TVKLAN & KLANHD

Të gjitha