#JoVetëmModë #OrindaHuta #TvKlan

Marsela Çibukaj e veshur me të bardha e “Petale” feston 40 vjetorin

Ingrid dhe muzika

“Në skajin e gjithçkaje jemi” përtej materiales…

“Ukraina një krim lufte”, dëshmi për të ardhmen

Kryeqyteti para dhe pas tridhjetë viteve – Roland Tasho