Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Euro Zone

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Holandë-Angli | (10 Korrik 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Holandë-Angli | (10 Korrik 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Vjola Spiro Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

Korrik 10, 2024
EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Spanjë-Francë | (09 Korrik 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Spanjë-Francë | (09 Korrik 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

Korrik 9, 2024
EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Angli-Zvicër & Holandë-Turqi | (06 Korrik 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Angli-Zvicër & Holandë-Turqi | (06 Korrik 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Vjola Spiro Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

Korrik 6, 2024
EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Spanjë-Gjermani & Portugali-Francë | (05 Korrik 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Spanjë-Gjermani & Portugali-Francë | (05 Korrik 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

Korrik 5, 2024
EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Rumani-Holandë & Austri-Turqi | (02 Korrik 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Rumani-Holandë & Austri-Turqi | (02 Korrik 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Vjola Spiro Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

Korrik 2, 2024
EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Francë-Belgjikë & Portugali-Slloveni | (1 Korrik 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Francë-Belgjikë & Portugali-Slloveni | (1 Korrik 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

Korrik 1, 2024
EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Angli-Sllovaki & Spanjë-Gjeorgji | (30 Qershor 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Angli-Sllovaki & Spanjë-Gjeorgji | (30 Qershor 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Vjola Spiro Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

Qershor 30, 2024
EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Ukrainë-Belgjikë | Sllovaki-Rumani | Gjeorgji-Portugali | Çeki-Turqi | (26 Qershor 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Ukrainë-Belgjikë | Sllovaki-Rumani | Gjeorgji-Portugali | Çeki-Turqi | (26 Qershor 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

Qershor 26, 2024
EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Angli-Slloveni & Danimarkë-Serbi | (25 Qershor 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Angli-Slloveni & Danimarkë-Serbi | (25 Qershor 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

Qershor 25, 2024
EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Holandë-Austri & Francë-Poloni | (25 Qershor 2024)

EuroZone në Tv Klan – Euro 2024 | Holandë-Austri & Francë-Poloni | (25 Qershor 2024)

Çdo ditë ora 14:00 & 17:00 & 20:00 Drejton programin: Gent Lasku Çdo ditë, me Vjola Spiron dhe Genti Laskun, prej orës 14.00, para dhe pas çdo ndeshjeje. Gjithçka nga eventi fantastik i futbollit në Tv Klan dhe Klan plus. Golat dhe përmbledhjet nga të gjitha sfidat e Europianit, analiza në studio dhe lidhje direkte...

Qershor 25, 2024