Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Klanifornia

Klanifornia – Episodi 37 – Sezoni 6 (24 Qershor 2023)

Klanifornia – Episodi 37 – Sezoni 6 (24 Qershor 2023)

Spektakël humori kabare nga Turjan Hysko nën prezantimin e Marina Vjollca. Me aktorët më të mirë dhe më të dashur në produksionin më të madh të humorit! Humor, personazhe të papërsëritshëm, batuta, situata komike, muzikë, të qeshura pa fund… Aktorët: Julian Deda, Albano Bogdo, Visjan Ukcenaj, Olsi Bylyku, Eglein Laknori, Andrea Vreto, Cubi Metkaj, Behar...

Qershor 24, 2023
Klanifornia – Episodi 36 – Sezoni 6 (18 Qershor 2023)

Klanifornia – Episodi 36 – Sezoni 6 (18 Qershor 2023)

Spektakël humori kabare nga Turjan Hysko nën prezantimin e Marina Vjollca. Me aktorët më të mirë dhe më të dashur në produksionin më të madh të humorit! Humor, personazhe të papërsëritshëm, batuta, situata komike, muzikë, të qeshura pa fund… Aktorët: Julian Deda, Albano Bogdo, Visjan Ukcenaj, Olsi Bylyku, Eglein Laknori, Andrea Vreto, Cubi Metkaj, Behar...

Qershor 18, 2023
Klanifornia – Episodi 35 – Sezoni 6 (10 Qershor 2023)

Klanifornia – Episodi 35 – Sezoni 6 (10 Qershor 2023)

Spektakël humori kabare nga Turjan Hysko nën prezantimin e Marina Vjollca. Me aktorët më të mirë dhe më të dashur në produksionin më të madh të humorit! Humor, personazhe të papërsëritshëm, batuta, situata komike, muzikë, të qeshura pa fund… Aktorët: Julian Deda, Albano Bogdo, Visjan Ukcenaj, Olsi Bylyku, Eglein Laknori, Andrea Vreto, Cubi Metkaj, Behar...

Qershor 10, 2023
Klanifornia – Episodi 34 – Sezoni 6 (3 Qershor 2023)

Klanifornia – Episodi 34 – Sezoni 6 (3 Qershor 2023)

Spektakël humori kabare nga Turjan Hysko nën prezantimin e Marina Vjollca. Me aktorët më të mirë dhe më të dashur në produksionin më të madh të humorit! Humor, personazhe të papërsëritshëm, batuta, situata komike, muzikë, të qeshura pa fund… Aktorët: Julian Deda, Albano Bogdo, Visjan Ukcenaj, Olsi Bylyku, Eglein Laknori, Andrea Vreto, Cubi Metkaj, Behar...

Qershor 3, 2023
Klanifornia – Episodi 33 – Sezoni 6 (27 Maj 2023)

Klanifornia – Episodi 33 – Sezoni 6 (27 Maj 2023)

Spektakël humori kabare nga Turjan Hysko nën prezantimin e Marina Vjollca. Me aktorët më të mirë dhe më të dashur në produksionin më të madh të humorit! Humor, personazhe të papërsëritshëm, batuta, situata komike, muzikë, të qeshura pa fund… Aktorët: Julian Deda, Albano Bogdo, Visjan Ukcenaj, Olsi Bylyku, Eglein Laknori, Andrea Vreto, Cubi Metkaj, Behar...

Maj 27, 2023
Klanifornia – Episodi 32 – Sezoni 6 (20 Maj 2023)

Klanifornia – Episodi 32 – Sezoni 6 (20 Maj 2023)

Spektakël humori kabare nga Turjan Hysko nën prezantimin e Marina Vjollca. Me aktorët më të mirë dhe më të dashur në produksionin më të madh të humorit! Humor, personazhe të papërsëritshëm, batuta, situata komike, muzikë, të qeshura pa fund… Aktorët: Julian Deda, Albano Bogdo, Visjan Ukcenaj, Olsi Bylyku, Eglein Laknori, Andrea Vreto, Cubi Metkaj, Behar...

Maj 20, 2023
Klanifornia – Episodi 31 – Sezoni 6 (13 Maj 2023)

Klanifornia – Episodi 31 – Sezoni 6 (13 Maj 2023)

Spektakël humori kabare nga Turjan Hysko nën prezantimin e Marina Vjollca. Me aktorët më të mirë dhe më të dashur në produksionin më të madh të humorit! Humor, personazhe të papërsëritshëm, batuta, situata komike, muzikë, të qeshura pa fund… Aktorët: Julian Deda, Albano Bogdo, Visjan Ukcenaj, Olsi Bylyku, Eglein Laknori, Andrea Vreto, Cubi Metkaj, Behar...

Maj 13, 2023
Klanifornia – Episodi 30 – Sezoni 6 (6 Maj 2023)

Klanifornia – Episodi 30 – Sezoni 6 (6 Maj 2023)

Spektakël humori kabare nga Turjan Hysko nën prezantimin e Marina Vjollca. Me aktorët më të mirë dhe më të dashur në produksionin më të madh të humorit! Humor, personazhe të papërsëritshëm, batuta, situata komike, muzikë, të qeshura pa fund… Aktorët: Julian Deda, Albano Bogdo, Visjan Ukcenaj, Olsi Bylyku, Eglein Laknori, Andrea Vreto, Cubi Metkaj, Behar...

Maj 6, 2023
Klanifornia – Episodi 29 – Sezoni 6 (29 Prill 2023)

Klanifornia – Episodi 29 – Sezoni 6 (29 Prill 2023)

Spektakël humori kabare nga Turjan Hysko nën prezantimin e Marina Vjollca. Me aktorët më të mirë dhe më të dashur në produksionin më të madh të humorit! Humor, personazhe të papërsëritshëm, batuta, situata komike, muzikë, të qeshura pa fund… Aktorët: Julian Deda, Albano Bogdo, Visjan Ukcenaj, Olsi Bylyku, Eglein Laknori, Andrea Vreto, Cubi Metkaj, Behar...

Prill 29, 2023
Klanifornia – Episodi 28 – Sezoni 6 (22 Prill 2023)

Klanifornia – Episodi 28 – Sezoni 6 (22 Prill 2023)

Spektakël humori kabare nga Turjan Hysko nën prezantimin e Marina Vjollca. Me aktorët më të mirë dhe më të dashur në produksionin më të madh të humorit! Humor, personazhe të papërsëritshëm, batuta, situata komike, muzikë, të qeshura pa fund… Aktorët: Julian Deda, Albano Bogdo, Visjan Ukcenaj, Olsi Bylyku, Eglein Laknori, Andrea Vreto, Cubi Metkaj, Behar...

Prill 22, 2023