Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Netë Vere

Nete Vere-Nata 4, sezoni i katert (14.08.2003)

Nete Vere-Nata 4, sezoni i katert (14.08.2003)

Nete Vere, sezoni i katert, 2003. Eshte nje prodhim i Tv KLAN. Autore te programit: Pandi Laço, Fatos Risto, Albert Dumani Skenografia: Arjan Mijo Koreografia: Albi Nako Konsulent: Mirjan Hakani Drejtor fotografie: Vangjush Leka e Niko Treni Mjeshter ndriçimi: Lulzim Tufa Mjeshter muzike: Adrian Hila Prezantojne: Estela Ujka, Fatos Risto, Silva Gunbardhi, Albert Dumani Drejtor...

Gusht 14, 2008
Nete Vere-Nata Finale, sezoni i katert (29.08.2003)

Nete Vere-Nata Finale, sezoni i katert (29.08.2003)

Nete Vere, sezoni i katert, 2003. Eshte nje prodhim i Tv KLAN. Autore te programit: Pandi Laço, Fatos Risto, Albert Dumani Skenografia: Arjan Mijo Koreografia: Albi Nako Konsulent: Mirjan Hakani Drejtor fotografie: Vangjush Leka e Niko Treni Mjeshter ndriçimi: Lulzim Tufa Mjeshter muzike: Adrian Hila Prezantojne: Estela Ujka, Fatos Risto, Silva Gunbardhi, Albert Dumani Drejtor...

Gusht 29, 2003
Nete Vere-Nata 5, sezoni i katert (22.08.2003)

Nete Vere-Nata 5, sezoni i katert (22.08.2003)

Nete Vere, sezoni i katert, 2003. Eshte nje prodhim i Tv KLAN. Autore te programit: Pandi Laço, Fatos Risto, Albert Dumani Skenografia: Arjan Mijo Koreografia: Albi Nako Konsulent: Mirjan Hakani Drejtor fotografie: Vangjush Leka e Niko Treni Mjeshter ndriçimi: Lulzim Tufa Mjeshter muzike: Adrian Hila Prezantojne: Estela Ujka, Fatos Risto, Silva Gunbardhi, Albert Dumani Drejtor...

Gusht 22, 2003
Nete Vere-Nata 3, sezoni i katert (06.08.2003)

Nete Vere-Nata 3, sezoni i katert (06.08.2003)

Nete Vere, sezoni i katert, 2003. Eshte nje prodhim i Tv KLAN. Autore te programit: Pandi Laço, Fatos Risto, Albert Dumani Skenografia: Arjan Mijo Koreografia: Albi Nako Konsulent: Mirjan Hakani Drejtor fotografie: Vangjush Leka e Niko Treni Mjeshter ndriçimi: Lulzim Tufa Mjeshter muzike: Adrian Hila Prezantojne: Estela Ujka, Fatos Risto, Silva Gunbardhi, Albert Dumani Drejtor...

Gusht 8, 2003
Nete Vere-Best Off, sezoni i trete (09.09.2002)

Nete Vere-Best Off, sezoni i trete (09.09.2002)

Nete Vere, sezoni i trete, 2002. Eshte nje prodhim i Tv KLAN. Realizimi i sigles: Pandi Laço e Julian Napoloni Prezantojne: Amarda Toska, Ajola Xoxa, Albert Dumani, Fatos Risto Operator: Fani Kuke Drejtor Prodhimi: Bledar Laço Drejtor Ekzekutiv: Eptan Lohja

Shtator 9, 2002
Nete Vere-Nata 4, sezoni i trete (12.08.2002)

Nete Vere-Nata 4, sezoni i trete (12.08.2002)

Nete Vere, sezoni i trete, 2002. Eshte nje prodhim i Tv KLAN. Realizimi i sigles: Pandi Laço e Julian Napoloni Prezantojne: Amarda Toska, Ajola Xoxa, Albert Dumani, Fatos Risto Operator: Fani Kuke Drejtor Prodhimi: Bledar Laço Drejtor Ekzekutiv: Eptan Lohja

Gusht 12, 2002
Nete Vere-Nata 4, sezoni i trete (12.08.2002)

Nete Vere-Nata 4, sezoni i trete (12.08.2002)

Nete Vere, sezoni i trete, 2002. Eshte nje prodhim i Tv KLAN. Realizimi i sigles: Pandi Laço e Julian Napoloni Prezantojne: Amarda Toska, Ajola Xoxa, Albert Dumani, Fatos Risto Operator: Fani Kuke Drejtor Prodhimi: Bledar Laço Drejtor Ekzekutiv: Eptan Lohja

Gusht 12, 2002
Nete Vere, Nata 11, sezoni i dyte (04.09.2001)

Nete Vere, Nata 11, sezoni i dyte (04.09.2001)

Nete Vere, sezoni i dyte, 2001. Eshte nje prodhim i Tv KLAN. Program nga Albert Dumani e Fatos Risto me Estela Ujka dhe Deni Turhani ne “Aquadromin e Tiranes”. Skenografia: Bashkim Zahaj Mjeshter Ndriçimi: Lulzim Tufa e Edi Dingu Drejtor Fotografie: Vangjush Leka e Niko Treni Drejtor Prodhimi: Petrit Beci Regjisor: Bledar Laço

Shtator 4, 2001
Nete Vere-Nata 10, sezoni  i dyte (02.09.2001)

Nete Vere-Nata 10, sezoni i dyte (02.09.2001)

Nete Vere, sezoni i dyte, 2001. Eshte nje prodhim i Tv KLAN. Program nga Albert Dumani e Fatos Risto me Estela Ujka dhe Deni Turhani ne “Aquadromin e Tiranes”. Skenografia: Bashkim Zahaj Mjeshter Ndriçimi: Lulzim Tufa e Edi Dingu Drejtor Fotografie: Vangjush Leka e Niko Treni Drejtor Prodhimi: Petrit Beci Regjisor: Bledar Laço

Shtator 2, 2001
Nete Vere- Nata 9, sezoni i dyte (23.08.2001)

Nete Vere- Nata 9, sezoni i dyte (23.08.2001)

Nete Vere, sezoni i dyte, 2001. Eshte nje prodhim i Tv KLAN. Program nga Albert Dumani e Fatos Risto me Estela Ujka dhe Deni Turhani ne “Aquadromin e Tiranes”. Skenografia: Bashkim Zahaj Mjeshter Ndriçimi: Lulzim Tufa e Edi Dingu Drejtor Fotografie: Vangjush Leka e Niko Treni Drejtor Prodhimi: Petrit Beci Regjisor: Bledar Laço

Gusht 23, 2001