Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Power Kidz

E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Finale (1 Maj 2022)

E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Finale (1 Maj 2022)

Maj 1, 2022
E Diela Shqiptare – Power Kidz 7- Gjysmëfinale I (17 Prill 2022)

E Diela Shqiptare – Power Kidz 7- Gjysmëfinale I (17 Prill 2022)

Prill 17, 2022
E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Çerekfinale (10 Prill 2022)

E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Çerekfinale (10 Prill 2022)

Prill 10, 2022
E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Çerekfinale (03 Prill 2022)

E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Çerekfinale (03 Prill 2022)

Prill 3, 2022
E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Çerekfinale (27 Mars 2022)

E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Çerekfinale (27 Mars 2022)

Java e dytë e fazës çerekfinale “Power Kidz 7”. 4 fëmijë konkurrojnë çdo javë, sot janë: Stivi, Dioralda, Xhesika dhe Xhoen. Nga 4 fëmijë, vetëm 2 kalojnë në gjysmëfinale…Kush do të jenë?

Mars 27, 2022
E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Çerekfinale (20 Mars 2022)

E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Çerekfinale (20 Mars 2022)

4 fëmijë konkurrojnë çdo javë, sot janë: Joan, Marina, Aisel dhe Ergi. Nga 4 fëmijë, vetëm 2 kalojnë në gjysmëfinale…Kush do të jenë?

Mars 20, 2022
E Diela Shqiptare – “Power Kidz 7”- Faza II (13 Mars 2022)

E Diela Shqiptare – “Power Kidz 7”- Faza II (13 Mars 2022)

Java e fundit e fazës së dytë “Power Kidz 7”. 5 fëmijë konkurrojnë çdo javë edhe në fazën e dytë: Xhesika, Argi, Aisel, Aleks & Luisa. Fëmijët sot do të imitojnë: Klea Huta & Alar Band, Aurela Gaçe, Klint Çollaku, Mariza Ikonomi.

Mars 13, 2022
E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Faza II (6 Mars 2022)

E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Faza II (6 Mars 2022)

Mars 6, 2022
E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Faza II (27 Shkurt 2022)

E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Faza II (27 Shkurt 2022)

Shkurt 27, 2022
E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Faza II (20 Shkurt 2022)

E Diela Shqiptare – Power Kidz 7 – Faza II (20 Shkurt 2022)

5 fëmijë konkurrojnë çdo javë edhe në fazën e dytë: Joan, Amelia, Stivi, Isla, Suhejl. Nga 5 fëmijë, vetëm 4 do të kalojnë në fazën e tretë. Kush do të jenë….?

Shkurt 20, 2022