Çfarë do të dëgjojë Gylperi në një bisedë mes Emir dhe xhaxhait të saj?

Narin ka filluar të bëhet xheloze për afrimitetin që Meltem po tregon ndaj Kemalit? 

Gylperi i kërkon falje Emirit.