Presidenti i Republikës së Shqipërisë, BajramBegaj, u nis sot për një vizitë dyditore në Kosovë, gjatë së cilës do të zhvillojë takime më tre komuna: Deçan, Junik dhe Drenas.

Gjatë kësaj vizite në tre komunat, Presidenti Begaj do të nderojë, gjithashtu, ish-luftëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, të rënë gjatë luftës.

/tvklan.al