Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Amaneti

Klan Logo

Së shpejti

Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel. Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. I zoti i shtepise, Jamani, nje biznesmen i fuqishem, por shume i eger dhe i ftohte. Nje dashuri e pamohueshme nis te rritet ne zemren e dikujt...
  • Drama
Amaneti – Episodi 861

Amaneti – Episodi 861

Ferit merr Doan dhe largohet bashkë me të. Si do ta presë Aishe këtë gjë? Jaman arrin të shpëtojë Jusufin. Por përballja me Zehirin mund të jetë fatale për të. A do të mundet Nana të mbërrijë në kohë t’u vijë në ndihmë atyre?

Amaneti – Episodi 860

Amaneti – Episodi 860

Zehir arrin të arratiset nga spitali. Aishe vazhdon të kërcënohet nga Koraj. Ferit nga ana tjetër është i shkatërruar nga e vërteta që mësoi mbi vajzen e tij. A do të mundet Jaman të gjejë nipin e tij?

Amaneti – Episodi 859

Amaneti – Episodi 859

Zehir vazhdon të torturojë Jusufin. Jaman ndërkohë arrin të kapë Zehirin, por nuk arrin dot të bëjë të flasë atë. Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?

Amaneti – Episodi 858

Amaneti – Episodi 858

Jaman është i dëshpëruar nga humbja e hallë Akças. A do të mundet Ferit të vertetojë që Doa është vajza e tij. Jusuf arrin të telefonojë Jamanin. A do të mund të kuptojë ky i fundit se ku fshihet nipi i tij?  

Amaneti – Episodi 857

Amaneti – Episodi 857

Ferit është i vendosur për të zbuluar se çfarë po fshehin Koraj dhe Aishe. Një telefonatë nga një i panjohur do jetë shpresë për Jamanin dhe Nanan për të gjetur Jusufin. Por Zehir përsëri do të jetë një hap para tyre.

Amaneti – Episodi 856

Amaneti – Episodi 856

Tunxha arrin të lirojë Jufufin. Çfarë do të ndodhë tashmë me këtë të fundit? Çfarë do të mësojë Ferit nga një regjistrim në telefonin e Aishes? Jaman dhe Nana të dëshpëruar kërkojnë Jusufin.

Amaneti – Episodi 855

Amaneti – Episodi 855

Jaman dhe Nana rikthehen në vilë pas ngjarjes së së rëndë që përjetuan. Të dy janë të shkatërruar nga zhdukja e Jusufit. Një video e Jamanit do ta përplasë Zehirin me një të vërtetë të hidhur.

Amaneti – Episodi 854

Amaneti – Episodi 854

Jaman dhe Nana shikojnë me video Zehirin teksa i injekton një gjilpërë me helm Jusufit. Si do ta përballojnë Nana dhe Jaman këtë situatë të vështirë? Po me Jusufin çfarë po ndodh

Amaneti – Episodi 853

Amaneti – Episodi 853

A do të mund të shpëtojë Koraj? Si është gjendja shëndetësore e Nanas? Jaman ndërkohë është i shkatërruar nga rrëmbimi i Jusufit. A do të mundet ai të gjejë ndonjë pistë se ku mund të fshihet Zehir?  

Amaneti – Episodi 852

Amaneti – Episodi 852

Tunxha arrin të lajmërojë Jamanin që Axhar është në të vërtetë Zehir dhe ai do të lëndojë gjithë familjen e tij. Çfarë do të ndodhë me Jusufin? A do të mund të shpëtojnë pjesëtarët e tjerë të familjes?

Amaneti – Episodi 851

Amaneti – Episodi 851

Pasi  dëgjon regjistrimin që Jusuf i ka bërë Axharit, Nana verteton që ai është Zehir në të vërtetë. Por përballja e saj me të mund të jetë fatale për Nanan. Kush do të bëhet tjetër viktimë e Zehirit?

Amaneti – Episodi 850

Amaneti – Episodi 850

Pas takimit me Feritin, Aishe bën gati valixhet për t’u larguar së bashku me vajzen e saj. Jaman dhe Nana organizojnë një festë për Jusufin. Axhar bëhet pjesë e kësaj feste. Çfarë plani po bën ai?

Plot

Amaneti

Drama
Seher duhet te coje deri ne fund amanetin e motres se saj dhe te kujdeset per nipin, Jusufin e vogel. Te dy bashke e gjene veten te zene “peng” brenda viles luksoze ku mungon dashuria dhe lumturia. I zoti i shtepise, Jamani, nje biznesmen i fuqishem, por shume i eger dhe i ftohte. Nje dashuri e pamohueshme nis te rritet ne zemren e dikujt...
TV KLAN

Së shpejti