“Albania Best Deal” është emisioni që viziton çdo plazh e resort për të marrë për ju dhe familjet tuaja ofertën më të mirë!

Pesë yjet e rradhës Ada Deda, Linda Jarani, Senera Hoxha, Eriona Sejdiu dhe Doris Murati kësaj here kanë shënjestruar Palace Hotel and Spa në Durrës.

Ato shkojnë me një mision të qartë… të zhveshin çdo kënd, ushqim apo shërbim për pushuesit, e në fund të marrin Ofertën më të mirë për Ju – Best Deal.