Si çdo të hënë, na ndiqni sonte në episodin e rradhës të Best Deal Reality Show, i cili eksploron vendet më të bukura të bregdetit Shqiptar me një mision – të marr ofertën më të mirë për Ju dhe familjen tuaj!

“Albania Best Deal” fluturon këtë episod mbi çatinë madhështore të Santa Quaranta për të provuar gjithçka ky destinacion ofron.

Pesë engjëjt tanë Ina Pojani, Adel Lami, Kleoniki, Krista Merkoci dhe Doris Murati kanë sfiduar veten për të marrë ofertën më të mirë, duke provuar çdo shërbim, ushqim dhe padyshim duke u argëtuar!