Kënga Magjike – Nata e parëKënga Magjike – Nata e parë

20:30 04/12/2019

Tre netë magjike me artistë shqiptarë dhe të huaj. Për herë të parë Kënga Magjike vjen në formatin International. 30 artistë Big dhe 18 New Artist, në 3 netë do të sjellin performanca magjike.

Është "Kënga Magjike" – më e motivuar se kurrë

KLIKONI FOTON PËR TË NDJEKUR FESTIVALIN
"KËNGA MAGJIKE" LIVE NË VR

Nata e parë: Big & Big International

AIMEE SOPHIA, ANXHELA PERISTERI, ARDIT ÇUNI, ENDRI DHE STEFI, ELITA REÇI, ERIK LLOSHI, FIFI, JEHONA SOPI, JASON WALKER, MARSELA ÇIBUKAJ, MAR SHINE, OLSI BYLYKU, ROVENA DILO ft. HIT MAN & ROLLA, VITMAR BASHA, WEST SIDE FAMILY;

New Artist & New International Artist:

ALEX ALEXANDER, DARIO ZELA, KLARA DOÇI, LAURA & ELISA GJIPI, LAXXARD, LINA PEJOVSKA, MARJONA METOHU, SANY, SHARR BRAINA

Të ngjashme