Berk dhe Hazall vazhdojnë me planet e tyre për të demtuar Xhemren.

Çfarë sekretesh do të zbulojë Derja gjatë një përballjeje me Kenan në shtëpinë e tij?

Në gjendje të rënduar psikologjike, Xhemre tenton të vetëvritet.