Maestro Zhani Ciko ishte mbrëmjen e sotme i ftuar “Në Kurthin e Piter Pan” në një rrefim personal, që nis me fëmijërinë e tij në një familje muzikantësh deri te jeta e tij sot.

Jolie: Hera e parë që e dëgjoj emrin Zhani, kush ta ka vendosur?

Zhani: Ma kanë vendosur mami dhe babi. Emri im është Zhan Viktor në çdo dokumentacion. Për  të qenë më afër publikut kam përdorur pjesën e parë. Ka një lidhje familjare, me disa miq të babait.

/tvklan.al