#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan

Emisioni i sotëm është seria e 11-të e “Shqiptarë në Botë”. Histori, fate, rrëfime të rralla të shumë shqiptarëve që kanë lëvizur në botë shumë herë. Janë të ndarë në fate e rrëfime të ndryshme nga emigrantët e viteve të para që janë larguar mes vështirësive te ata të viteve të fundit që kanë mundësinë e aplikimeve. E përbashkëta e të gjithëve është raporti që ata mbajnë me vendlindjen dhe padyshim, malli për vendin nga vijnë.