Të ftuar: Edlira Çepani, Osman Stafa, në skype Alban Xhihani, Meri Shehu


Lamtumirë Ina Kasimati! Aktivistja dhe mësuesja që frymëzoi deri në fund të jetësNdahet nga jeta Jorgo Papingji, poeti i madh shqiptar i mbi 4000 këngëve


Miqësorja Suedi-Shqipëri, Xhihani jep lajmin ekskluziv te “Rudina”Marsela Çibukaj: Ju prezantoj “Petalet” e mia


“Javë e rëndësishme & me ndryshime afatgjata për të gjitha shenjat”, Meri Shehu shpjegon përse