Dita më e lumtur e jetës sime ka qenë kur…/ Histori emocionuese

Objektet e veçanta në studio/ Të ftuarit ndajnë kujtimet më të lumtura

Çfarë është lumturia e vërtetë dhe si ta gjejmë atë?/ Pyetjet pikante