Të ftuar: Saimir Gongo, Helidon Fino, Myzafer Zifla, Eraldo Rexha ,Merita Rexha Tërshana

“Turjela”, një dramë shqiptare që lidhet me të shkuarën, të tashmen dhe të ardhmen

South Outdoor Festival”/ Eraldo Rexho zbulon surprizat e edicionit të 7-të

Merita Rexha Tershana: Një piano dhuratë për UA, gjesti i bukur për studentët e muzikës