A.Riza – Episodi 14


A.Riza – Episodi 14

21:00 06/10/2021

Tashmë të gjithë janë vënë pas Jasharit.

Çfarë do të ndodhë gjatë mbledhjes së konsorciumit tashmë që i pranishëm do të jetë dhe Hashmet?

Cila do të jetë kërkesa e rradhës që Muzafer ka për Ali Rizain?


Të ngjashme