Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Për familjen time

Klan Logo

E hënë – e premte 16:05

Kadir, 2 motrat dhe vëllai i tij, mbesin jetime brenda një dite, nga humbja e prinderve të tyre. Lufta për të mbijetuar dhe kush qëndron pas tragjedisë së tyre… Një dramë njerëzore e fuqishme, që të lë pa frymë… Një histori frymëzuese mbijetesë dhe një nga skenaret më jetësore, i vlerësuar si nga kritika dhe teper i preferuar nga publiku botëror. Seriali fenomen në televizion dhe mediat sociale!
  • Drama
Për familjen time – Episodi 337

Për familjen time – Episodi 337

Pasi mëson që nëna e tij ka vrarë një njeri, Berk shkon të strehohet në shtëpinë e Tolgas. Si do të shkojë marrëdhënia e Akif dhe Nebahat? Suzan vendos të ndryshojë sjellje dhe t’i shpallë luftë të ftohtë Lidias.

Për familjen time – Episodi 336

Për familjen time – Episodi 336

Ajbike mëson që Berk do të largohet nga vendi. A do të mund të mbërrijë ajo në kohë për ta ndaluar atë? Suzan edhe njëherë do të debatojë me Omerin për shkak të Lidias.

Për familjen time – Episodi 335

Për familjen time – Episodi 335

Ajla dhe Berk vendosin të largohen nga Turqia dhe të zhvendosen në Itali. Si do ta presë Elif këtë lajm? Jasemin kërkon nga Tolga ndihmen e tij për t’u afruar me Mahirin. Një festë e bukur do të organizohet nga Akif.

Për familjen time – Episodi 334

Për familjen time – Episodi 334

Lidia ka nisur planin e saj për të ndarë Omerin nga Suzan. Cila do të jetë levizja e saj e parë? Jasemin shpreh para Tolgas pelqimin e saj për Mahirin duke i thyer kështu zemren atij.

Për familjen time – Episodi 333

Për familjen time – Episodi 333

Falë ndidhmës së Mahirit, Asije ndodhet jashtë rrezikut për jeten. Suzan dhe Lidia do të përballen sërish me njera-tjetren tashmë për shkak të marrëdhënies së prinderve të tyre. Lidia vazhdon të bëjë çmos që të afrohet më shumë me Omerin.

Për familjen time – Episodi 332

Për familjen time – Episodi 332

Suzan dhe Lidia do të zihen  me njëra-tjetren për shkak të Omerit. Asije ndodhet në rrezik për jetën. A do të mund të mbërrijë në kohë Mahir ta shpëtojë atë?

Për familjen time – Episodi 331

Për familjen time – Episodi 331

Berk dhe Ajbike vazhdojnë të vuajnë për njëri-tjetrin. Mahir po mundohet të afrohet më shumë me Asijen. Për kë do të shprehë pëlqim Jasemin mes Tolgas dhe Mahirit?

Për familjen time – Episodi 330

Për familjen time – Episodi 330

 Lidia dhe Suzan tashmë do të kenë përplasje të vazhdueshme me njëra-tjetren për  shkak të Omerit. A do të munden Akif dhe Sheval të ndalojnë Suzanen ngamësimi i të vërtetës së vdekjes së Ahmetit? Çfarë do të thuhet mes Nebahat dhe Suzan?

Për familjen time – Episodi 329

Për familjen time – Episodi 329

A do të mundet Suzan të fitojë faljen e Omerit? Çfarë plani do të bëjnë Sheval dhe Akif? Suzan do të arrestohet për vrasje. Si është e vërteta e arrestimit të saj?

Për familjen time – Episodi 328

Për familjen time – Episodi 328

Çfarë do të ndodhë me Mahirin dhe Asijen gjatë një projekti shkolle? A do të mundet Ajbike t’i rrëfejë Berkut se kush është Elif në të vërtetë? Suzan fillon të bëhet xheloze nga afrimiteti që Lidia po tregon ndaj Omerit.

Për familjen time – Episodi 327

Për familjen time – Episodi 327

Në kolegj do të vijë një vajzë e re që do të trazojë të gjitha ujërat. Çfarë do të kërkojë Ajla nga Berk? Suzan është e vendosur të mësojë të vërtetën e aksidentin ku vdiq Ahmet.

Për familjen time – Episodi 326

Për familjen time – Episodi 326

Orhan do të përballet pas kaq shunë vitesh me nënën e tij e cila e ka braktisur që fëmijë. A do ta pranojë ai dhe familja e tij atë? Suzan mëson që vdekja e Ahmetit nuk ka qënë një aksident. Asije dhe Jasemin vazhdojnë të përballen ashper me njëra-tjetren.

Plot

Për familjen time

Drama
Kadir, 2 motrat dhe vëllai i tij, mbesin jetime brenda një dite, nga humbja e prinderve të tyre. Lufta për të mbijetuar dhe kush qëndron pas tragjedisë së tyre… Një dramë njerëzore e fuqishme, që të lë pa frymë… Një histori frymëzuese mbijetesë dhe një nga skenaret më jetësore, i vlerësuar si nga kritika dhe teper i preferuar nga publiku botëror. Seriali fenomen në televizion dhe mediat sociale!
TV KLAN

E hënë – e premte 16:05

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina