Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Çapkëni i pasur

Klan Logo

E diel 20:30

Ferit, beqari i pashem i familjes Korhan eshte me capkeni dhe me i papergjegjshmi nga te gjithe. Halis Korhan, vendos qe nipi i tij Ferit duhet te martohet...Nje dashuri me shikim te pare ndryshon jeten e te gjitheve! Dikush ben plane per tu hakmarre dhe per te fituar jeten qe ju vodh! Dikush tjeter behet pjese e nje super vile e mbushur me tradheti, genjeshtra dhe sekrete. A ka dashuri me te madhe dhe me te bukur dhe me te veshtire se ajo mes Feritit dhe Sejran? Bazuar ne nje ngjarje te vertete!
  • Drama
  • 2022
  • Aktorët:
  • Afra Saraçoğlu ,
  • Mert Ramazan Demir ,
  • Çetin Tekindor ,
Çapkeni i pasur – Episodi 205

Çapkeni i pasur – Episodi 205

Orhan shkon të falenderojë Sejranin për sakrificën e madhe që ajo ka bërë për ta shpëtuar atë. Si do ta presë pjesa tjetër e familjes Sejranin? Çfarë do të ndodhë me Okesh? Halis i propozon Hatixhes për martesë.

Çapkeni i pasur – Episodi 204

Çapkeni i pasur – Episodi 204

Ferit mëson sakrificën e Sejranit për të shpëtuar babain e tij. Si  do ta presë familja Korhan këtë lajm? Ferit shkon dhe rrëmben Hatixhen. Çfarë plani po kurdis ai?

Çapkeni i pasur – Episodi 203

Çapkeni i pasur – Episodi 203

Pasi mësojnë që Kaja ka tentuar të ngre dorë ndaj Sunas, Sejran dhe Kazim shkonë në vilën Korhan për ta larguar Sunan nga ajo familje. Por a do të dëgjojë Suna të largohet me ta? Ferit mëson që Sejran është fejuar me Akinin…

Çapkeni i pasur – Episodi 202

Çapkeni i pasur – Episodi 202

Duke besuar se Sejran ende e do atë pavarësisht asaj që ndodhi, Ferit përballet me Kazim dhe për të zbuluar si qëndron e vërteta. Orhan lirohet nga burgu duke gëzuar kështu të gjithë familjen e tij. E ndërsa ai lirohet, Sejran duhet të paguajë çmimin e saj.

Çapkeni i pasur – Episodi 201

Çapkeni i pasur – Episodi 201

Si po shkon bashkëjetesa e Pelinit me Serterin? Çfarë do të thuhet në përballjen mes Okesh dhe Orhan? A do të munden Kaja dhe Suna të rregullojnë marrëdhënien e tyre?

Çapkeni i pasur – Episodi 200

Çapkeni i pasur – Episodi 200

Për çfarë do të flasin Suna dhe Ferit? Pelin skon të jetojë në shtëpinë e Sertarit, por gjërat nuk shkojnë ashtu siç I kishtë planifikuar ajo. Një përballje e frikshme do të ndodhë mes Kajas dhe Sunas.

Çapkeni i pasur – Episodi 199

Çapkeni i pasur – Episodi 199

E kërcënuar nga Okesh, Seyran del ballë për ballë me faktin se ka vetëm një mënyrë për t’i shpëtuar jetën Orhanit dhe i kërkon ndihmë Sunës për ta larguar Feritin prej saj. A do t’i japë Pelin një shans të dytë Serterit? Ferit, i cili dëshiron të hapë një faqe të re me Sejranin, përjeton...

Çapkeni i pasur – Episodi 198

Çapkeni i pasur – Episodi 198

Okesh vazhdon të kërcënojë Sejranin në mënyrë që të martohet me Akinin. Çfarë do të ndodhë me Orhanin? Sejran vendos të largohet njëherë e përgjiithmonë nga Ferit.

Çapkeni i pasur – Episodi 197

Çapkeni i pasur – Episodi 197

Çfarë do të ndodhë gjatë një përballjeje mes Serter dhe Ferit? Sejran në mënyrë që të shpëtojë jetën e Orhanit, i shuan Feritit të gjitha shpresat për të rregulluar marrëdhënien e tyre. Në gjëndje të dëshpëruar Pelin kërkon faljen e Feritit…

Çapkeni i pasur – Episodi 196

Çapkeni i pasur – Episodi 196

Akin ndihmon Sejranin që të takohet fshehurazi me Feritin. Çfarë do të thuhet në një takim mes këtyre të dyve? Pelin arratiset nga spitali për të ikur pranë Feritit.

Çapkeni i pasur – Episodi 195

Çapkeni i pasur – Episodi 195

Nevra vjen në vilë të takojë Halisin. Çfarë lajmi do t’I japë ajo atij dhe Feritit? Orhan vazhdon të vuajë në burg. Çfarë propozimi ka Akin për Sejran?

Çapkeni i pasur – Episodi 194

Çapkeni i pasur – Episodi 194

Në mënyrë që të shpëtojë Orhanin nga burgu, Halis kërkon ndihmën e një miku të vjetër. Ferit ka filluar tashmë të ëndërrojë një fillim të ri më Sejranin. Çfarë levizjeje do të bëjë Suna në mënyrë që të prishë atë marrëdhënie? Sejran e cila fillon të rebelohet ndaj babait të saj, habitet nga surpriza që...

Top Kast

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

Serjan

Mert Ramazan Demir

Mert Ramazan Demir

Ferit

Çetin Tekindor

Çetin Tekindor

Halis

Serif Sezer

Serif Sezer

Hatixhe

Plot

Çapkëni i pasur

2022 Drama
Ferit, beqari i pashem i familjes Korhan eshte me capkeni dhe me i papergjegjshmi nga te gjithe. Halis Korhan, vendos qe nipi i tij Ferit duhet te martohet...Nje dashuri me shikim te pare ndryshon jeten e te gjitheve! Dikush ben plane per tu hakmarre dhe per te fituar jeten qe ju vodh! Dikush tjeter behet pjese e nje super vile e mbushur me tradheti, genjeshtra dhe sekrete. A ka dashuri me te madhe dhe me te bukur dhe me te veshtire se ajo mes Feritit dhe Sejran? Bazuar ne nje ngjarje te vertete!
TV KLAN

E diel 20:30

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina