Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Një shans më shumë

Klan Logo

E hënë – e shtunë 14:30

Ata kërkonin përgjigje, por gjetën shpresën... Një vrasje ndryshon jetën e lagjes "Tozlyaka". Vefa pranohet në një kolegj elite, por një natë ai gjendet i vdekur. E konsideruar si vetëvrasje, miqtë e tij të ngushtë duhet të zbardhin misterin e krimit. Kush është vrasësi i vërtetë? Dy grupe të rinjsh në rivalitet për të zbuluar të vërtetën.
  • Drama ,
  • Mystery
Një shans më shumë – Episodi 53

Një shans më shumë – Episodi 53

Si është gjendja shëndetësore e Nesrin? Çfarë po mundohet të zbulojë Ali? Derja, Kenan, Berk dhe Ali do të darkojnë sëbashku si një familje, pa meri në mes.

Një shans më shumë – Episodi 52

Një shans më shumë – Episodi 52

Nesrin do të plagoset duke munduar të shpëtojë djalin e saj. A do të arrijë Onder t’i propozojë për martesë Derjas? Çfarë sekretesh të tjera do të zbulohen për Mavin?

Një shans më shumë – Episodi 51

Një shans më shumë – Episodi 51

Çfarë do t’i rrëfejë Hazall Zejnos? Çfarë mesazhi do të marrë Mavi në celular? Zejno vendos t’i japë një shans të dytë Çagrin.

Një shans më shumë – Episodi 50

Një shans më shumë – Episodi 50

Si është gjendja shëndetësore e Berk dhe Ali?  Nëna e Xhemresë mëson që Kenan mund të ketë lidhje me vrasjen e vajzës së saj. A do të zbardhet më në fund vrasja e saj?

Një shans më shumë – Episodi 49

Një shans më shumë – Episodi 49

Ali dhe Berk do të mbyllen në një dhomë frigoriferi. A do të mund të mbërrijnë në kohë t’i shpëtojnë Derja, Kenan dhe Onder? Cila është arsyeja e arrestimit të Hazall? Cila do të jetë deshmia e Ege dhe Çagrin mbi ditën kur u vra Xhemre?

Një shans më shumë – Episodi 48

Një shans më shumë – Episodi 48

Çfarë do t’i rrëfejë Çagrin Zejnos? Ali dhe Mavi shkëmbejnë puthjen e tyre të parë. Kenan do të arrestohet. A fshihet Berk pas arrestimit të babait të tij? Çfarë do të ndodhë me Aliun?

Një shans më shumë – Episodi 47

Një shans më shumë – Episodi 47

Çfarë do të thuhet mes Çagri dhe Ege? A do të kthehet Ali në shtëpi pranë nënës së tij? Një përballje e ashper do të ndodhë mes Nesrin dhe Onder.

Një shans më shumë – Episodi 46

Një shans më shumë – Episodi 46

 Çfarë do të thuhet në video-mesazhin që Xhemre ka lënë para se të vdiste? Me çfarë lojë do të përballen të gjithë shokët e saj? Çfarë do t’i rrëfejë Berk Derjas?

Një shans më shumë – Episodi 45

Një shans më shumë – Episodi 45

Çfarë do të thuhet mes Berk dhe Mavi? Pasi debaton me nënën e tij, Ali shkon në shtëpinë e Kenan. Pas një përplasjeje me Berk, Ali do të plagoset me thiken që Xhemre vdiq. Një video-mesazh do t’i traumatizojë të gjithë.

Një shans më shumë – Episodi 44

Një shans më shumë – Episodi 44

Ali, Zejno, Mavi dhe Sinan  po bëjnë çmos për të zbuluar të vërteten e vrasjes së Xhemres. Onder dhe Kenan do të përballen me njëri-tjetrin për shkak të Derjas. Aliut i vjen në ndihmë Kenan.

Një shans më shumë – Episodi 43

Një shans më shumë – Episodi 43

Çfarë po fsheh Zejno? Onder ndërkohë ka filluar të dyshojë se edhe Çagrin po fsheh diçka? Ali beson në pafajësinë e Osmanit dhe tashmë ai duhet të bëjë gjithçka për ta vertetuar atë.

Një shans më shumë – Episodi 42

Një shans më shumë – Episodi 42

Bilal dhe Kader kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë. Gjatë dasmës Osman do të arrestohet si i dyshuaari kryesor për vrasjen e Xhemresë. Por çfarë ka ndodhur në të vërtetë atë ditë?

Plot

Një shans më shumë

Drama Mystery
Ata kërkonin përgjigje, por gjetën shpresën... Një vrasje ndryshon jetën e lagjes "Tozlyaka". Vefa pranohet në një kolegj elite, por një natë ai gjendet i vdekur. E konsideruar si vetëvrasje, miqtë e tij të ngushtë duhet të zbardhin misterin e krimit. Kush është vrasësi i vërtetë? Dy grupe të rinjsh në rivalitet për të zbuluar të vërtetën.
TV KLAN

E hënë – e shtunë 14:30