Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Premtimi

Klan Logo
E hënë - E Premte 13:20
Rejhan dhe Emir nuk mund të ishin më të ndryshem, por jeta e tyre ndërthuret nga një premtim, që i bashkon ata në mënyrën më të papritur… Një bisnesmen i suksesshem, në prag të vdekjes, detyron djalin e tij trashëgimtar, të martohet me një vajzë ëngjëllore nga fshati, Rejhan. Emir është beqari “rebel” i familjes, i betuar që nuk do të martohet kurrë. Tortura e Rejhan nis sa vë këmbën në atë shtëpi nga vjehrra dhe bashkëshorti i saj. Çfarë do të ndodhë me këtë martesë të diktuar? A do të arrijë Rejhan të jetë e lumtur dhe të “zbusë” zemrën e Emirit me mirësinë e saj?
Premtimi – Episodi 638

Premtimi – Episodi 638

Çfarë do të dëgjojë Gylperi në një bisedë të Tylajit? A do ët funksionojë plani i Tylajit për të qëndruar në shtëpi? Nëna e Narinit po mundohet të zbulojë se çfarë po fsheh Meltem.

Premtimi – Episodi 637

Premtimi – Episodi 637

Emir përzë nga shtëpia Tylajin dhe e paralajmëron atë të qëndrojë larg familjes së tij. Narin vazhdon të ketë probleme me duart për shkak të ilaçeve që Meltem i jep asaj. Gylperi rikthehet në shtëpi.

Premtimi – Episodi 636

Premtimi – Episodi 636

Çfarë dotë thuhet në një përballje mes Tylaj dhe Emir? A do të mundet Narin të kryejë operacionin e saj? Çfarë informacioni të rëndësishem do të marrë Emir?

Premtimi – Episodi 635

Premtimi – Episodi 635

Pavarësisht përpjekëve të Meltemit, Kemal dhe Narin arrijnë të besojnë të njëri-tjetri. Por çfarë plani tjetër do të bëjë ajo për t’u prishur lumturinë atyre? Emir kujdeset gjiatë gjithë kohës për Gylperin. A do të dalë Tylaj nga burgu?

Premtimi – Episodi 634

Premtimi – Episodi 634

Policia është vënë në kërkim të Tylajit për plagosjen e Gylperis. A do të mund të arrestohet ajo? Si është gjendja shëndetësore e Gylperis? Çfarë do të ndodhë me Kemal dhe Meltem?

Premtimi – Episodi 633

Premtimi – Episodi 633

Si është gjendja shëndetësore e Gylperis? Pasi mëson që Tylaj ka qëlluar mbi Gylperin, Emir vihet në kërkim të saj. Cili do të jetë plani i rradhës i Meltem?

Premtimi – Episodi 632

Premtimi – Episodi 632

Tylaj qëllon mbi Gylperin dhe largohet me nxitim nga vendngjarja. A do të mund të shpëtojë Gylperi? Çfarë do t’u rrëfejë Meltem Kemalit dhe Narinit? Emir mëson që Tylaj fshihet pas gjithë kësaj.

Premtimi – Episodi 631

Premtimi – Episodi 631

A do të mund të zbulojë Kemal lojen e Meltemit? Emir dhe Jigit po përgatisin një surprizë të bukur për Gylperin. Tylaj është e vendosur për t’i dhënë fund jetës së Gylperis. Çfarë do të ndodhë në përballjen e tyre?

Premtimi – Episodi 630

Premtimi – Episodi 630

Meltem vazhdon të bëjë të pamunduren që të fitojë vemendjen e Kemalit, por përsëri Narin i prish lojen asaj. Çfarë plani po thur Tylaj për të hequr njeherë e përgjithmonë Gylperin nga jeta e Emirit?

Premtimi – Episodi 629

Premtimi – Episodi 629

Si është gjendja shëndetësore e JIgitit? Meltem vazhdon me planet djallëzorë te saj për t’u afruar me Kemalin. Meltem nga ana tjetër bën një plan kunder Gylperis. Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit?

Premtimi – Episodi 628

Premtimi – Episodi 628

Kemal ka filluar të dyshojë se diçka nuk po shkon siç duhet me Meltem. Jigit sëmurët për shkak të largimit të Gylperis. A do të muindet Emir ta rikthejë përsëri atë në shtëpi? Mert fajëson Meltemin për zjarrin në shtëpi.

Premtimi – Episodi 627

Premtimi – Episodi 627

Çfarë ka Mynever për t’i thënë Meltemit? Tylaj i kërkon Gylperis të largohet nga jeta e Emirit njëherë e përgjithmonë. Çfarë vendimio do të marrë Gylperi pas kësaj?

Plot

Premtimi

Rejhan dhe Emir nuk mund të ishin më të ndryshem, por jeta e tyre ndërthuret nga një premtim, që i bashkon ata në mënyrën më të papritur… Një bisnesmen i suksesshem, në prag të vdekjes, detyron djalin e tij trashëgimtar, të martohet me një vajzë ëngjëllore nga fshati, Rejhan. Emir është beqari “rebel” i familjes, i betuar që nuk do të martohet kurrë. Tortura e Rejhan nis sa vë këmbën në atë shtëpi nga vjehrra dhe bashkëshorti i saj. Çfarë do të ndodhë me këtë martesë të diktuar? A do të arrijë Rejhan të jetë e lumtur dhe të “zbusë” zemrën e Emirit me mirësinë e saj?
TV KLAN
E hënë - E Premte 13:20
Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina