Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Sekrete Familjare

Klan Logo

E shtunë 21:00

E vërteta nuk është gjithmonë bardh e zi! Nje vrasje bashkon një avokate dhe një prokuror, të përfshirë në krim me njerëzit e tyre më të dashur. Të dy janë të suksesshëm në profesion, por në anë të kundërta në sallën e gjyqit. Ajo nuk njeh limite kur bëhet fjalë për të arritur atë që do. Një serial dramatik në vend të parë në cdo episod të tij, duke i shpallur si seriali më i ndjekur i vitit, me shifra rekord audience. Me aktorët e famshëm Kaan Urgancioglu dhe Pinar Deniz, të vlerësuar si aktorët më të mirë në një serial dramatik.
  • Drama
Sekrete familjare – Episodi 213

Sekrete familjare – Episodi 213

Cila është arsyeja e vërteë që Merdan u trasnferu në azil? Parla dhe Çinar kanë filluar të kenë problemet e para në marrëdhënien e tyre. A do të mundet Ilgaz të zbardhë çeshtjen e vështirë të vrasjes së trefishtë?

Sekrete familjare – Episodi 212

Sekrete familjare – Episodi 212

Cili do të jetë shkaku i debatit mes Xhejlin dhe Eren? Merdan vendos të shpërngulet në një azil. Xhejlin vazhdon të vuajë për vajzën e zhdukur të saj.

Sekrete familjare – Episodi 211

Sekrete familjare – Episodi 211

Nje debat i ashpër mes Ilgaz dhe Xhejlin do të ndikojë tek vajza e vogël. Parla dhe Çinar shkëmbejnë unazat e fejesës gjatë një feste në shtëpinë e këtij të fundit. Xhejlin sjell Nilin në komisariat për të marrë deklaraten e saj. Ndërsa luftojnë me dhimbjen që mbartin brenda, Ilgaz dhe Xhejlin duhet të duhet...

Sekrete familjare – Episodi 210

Sekrete familjare – Episodi 210

Metin rikthehet përsëri në punën e tij si kryekomisar. Gjatë festës së fejesës së Çinar dhe Parla, Xhejlin vjen me skudren e saj për të arrestuar NIlin. Çfarë do të thuhet në një përballje mes Ilgaz dhe Xhejlin?

Sekrete familjare – Episodi 209

Sekrete familjare – Episodi 209

Ilgaz vuan në heshtje nga malli për vajzen e tij. Xhejlin, Ilgaz dhe Eren do të punojnë sërish së bashku si një skuadër. Parla dhe Çinar fillojnë përgatitjet e fejesës së tyre.

Sekrete familjare – Episodi 208

Sekrete familjare – Episodi 208

Kanë kaluar tashmë 5 vite dhe secili ka nisur një jetë të re. Xhejlin jeton e luntur me vajzen e saj. Çfarë ka ndodhur me marrëdhënien e saj dhe Ilgazit? Dy  kufoma i bashkojnë sërish të gjithë së bashku.

Sekrete familjare – Episodi 207

Sekrete familjare – Episodi 207

Xhejlin dhe Jekta nga njëra anë dhe Eren me Derjan nga ana tjetër arrijnë të vertetojnë që Turgut Ali është vrasësi i vërtetë i Ilgazit. Po me  Omerin çfarë do të ndodhë? Atëherë kur Xhejlin ka humbur shpresën dhe dëshirën për të jetuar, ajo do të përballet më një realitet të pa imagjinuar…

Sekrete familjare – Episodi 206

Sekrete familjare – Episodi 206

Derja dhe Eren tashmë kanë filluar të dyshojnë për Turgut Ali. Ilgaz përcillet për në banesen e fundit. A do të mundet Xhejlin t’i japë lamturirën bashkëshortit të saj?

Sekrete familjare – Episodi 205

Sekrete familjare – Episodi 205

Turgut Ali është i vendosur të avancojë më tej planin e tij të arratisjes. A do të mundet Xhejlin të shikojë për herë të fundit njeriun që dashuron? Eren i cili tashmë duhet të identifikojë dhe të kapë armikun kryesor pa u vënë re dhe gjithashtu të ndihmojë Xhejlinin të lirohet nga akuzat. Me kë...

Sekrete familjare – Episodi 204

Sekrete familjare – Episodi 204

Deshmmia e Xhejlinit mbi vrasjen e Ejupit bie poshtë kur policia nuk gjen asnjë gjurmë të tij. Çfarë ka ndodhur në të vërtetë me të? Zemra e Metinit nuk e përballon dot të shikojë djalin e tij në morg dhe dërgohet më urgjencë në spital. Eren ndërkohë po bën çmos që të lirojë Xhejlinin nga...

Sekrete familjare – Episodi 203

Sekrete familjare – Episodi 203

Xhejlin shoqërohet në polici por ajo sja ka idenë që po akuzohet për vrasjen e bashkëshortit të saj. Çfarë do të ndodhë me të kur të mësojë mbi këtë tragjedi? A do të bësojnë në pafajësinë e saj miqtë e saj më të afert?

Sekrete familjare – Episodi 202

Sekrete familjare – Episodi 202

Duke tentuar të shpëtojë veten Parla do të vrasë Ejupin. Çfarë do të ndodhë tashmë me të? Eren gjen Ilgazin të hedhur në koshin e plehrave. Kush do të akuzohet për vrasjen e tij?

Plot

Sekrete Familjare

Drama
E vërteta nuk është gjithmonë bardh e zi! Nje vrasje bashkon një avokate dhe një prokuror, të përfshirë në krim me njerëzit e tyre më të dashur. Të dy janë të suksesshëm në profesion, por në anë të kundërta në sallën e gjyqit. Ajo nuk njeh limite kur bëhet fjalë për të arritur atë që do. Një serial dramatik në vend të parë në cdo episod të tij, duke i shpallur si seriali më i ndjekur i vitit, me shifra rekord audience. Me aktorët e famshëm Kaan Urgancioglu dhe Pinar Deniz, të vlerësuar si aktorët më të mirë në një serial dramatik.
TV KLAN

E shtunë 21:00

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina