Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Tokë e hidhur

Klan Logo

E hënë – e shtunë 18:20

Një histori dashurie legjendare që fillon në Stamboll gjatë viteve ’70 dhe vazhdon në tokat pjellore të Çukuroves, permes sprovave të së keqes, ambicjes dhe tiranisë. Jilmaz dhe Zylejha, përfundojnë në tokat e pronarit modern dhe të fuqishem Demir dhe nënës së tij dominuese Hynker. Një gënjeshter e thjeshtë për të mos u ndare, bën që jeta e dy të dashuruarve në arrati, të përmbyset plotësisht dhe të shkatërrojë çdo shpresë shpëtimi… Dashuria është më e madhe se jeta!
  • Drama
Tokë e hidhur – Episodi 52

Tokë e hidhur – Episodi 52

Sanije dheGafur rikthehen sërish në fermen Jaman. Çfarë do të thuhet në përballjen mes Zulejha dhe Gylten? Një plan i Zulejhas do të lëkundë edhe njeherë zemren e Demirit.

Tokë e hidhur – Episodi 51

Tokë e hidhur – Episodi 51

Demir i mëson makinen Zulejhas. Kjo e fundit do të takohet sërish me JIlmazin. Cila do të jetë kësaj here arsyeja e debatit mes Demir dhe Zulejha? Gafur i mbetur në mes të kater rrugëve kërkon ndihmen e Hynkerit për t’u rikthyer në fermë.

Tokë e hidhur – Episodi 50

Tokë e hidhur – Episodi 50

Demir mëson nga Sabahatin që Gufur ta tentuar të vrasë Jilmazin në spital. Çfarë vendimi do të marrë ai për Gafur dhe Sanije? Një lajm në gazete do të njoftojë vdekjen e Velit. Çfarë do të mësojë Zulejha nga Shermin?

Tokë e hidhur – Episodi 49

Tokë e hidhur – Episodi 49

Hynker vazhdon të dyshojë tek çdo levizje e Zulejhas. Demir përgatit një surprizë të bukur për Zulejhan. Në një garë zgjedhore mes JIlmaz dhe Demir, kush do të triumfojë nga ata të dy?

Tokë e hidhur – Episodi 48

Tokë e hidhur – Episodi 48

Me ndihmen e Sabahatinit, Zulejha shkon të takojë Jilmazin në spital. Si është gjëndja shëndetësore e këtij të fundit? A do të mund të kuptojë Hynker që Zulejha përsëri është arratisur nga shtëpia? Çfarë sekreti do të mësojë Shermin nga Veli?

Tokë e hidhur – Episodi 47

Tokë e hidhur – Episodi 47

Çfarë do të thuhet në një përballje mes Demir dhe nënës së tij? Fekeli po kërkon deshperimisht Jilmazin icili vazhdon të jetë i zhdukur. Çfarë ka ndodhur me të? Zulejha po bën planin e rradhes për tu arratisur.

Tokë e hidhur – Episodi 46

Tokë e hidhur – Episodi 46

Nazire sëmuret rëndë dhe rastësia bën që Zulejha dhe Jilmaz t’i vijnë asaj në ndihmë në të njëjtën kohë. Demir mëson që Zulejha ndodhet në makinën e JIlmazit. Një përballje e ashpër mes të treve do të lumturojë Demirin dhe do të shkatërrojë edhe njëherë Jilmazin.

Tokë e hidhur – Episodi 45

Tokë e hidhur – Episodi 45

Zulejha përgatit një surprizë të bukur për Demirin. Hynker mëson që Gylten po qëndron në fermen e JIlmazit dhe e detyron atë të rikthehet në shtëpinë e saj. Zulejha do të jetë dëshmitare e një takimi të fshehtë mes Jilmaz dhe Gylten.

Tokë e hidhur – Episodi 44

Tokë e hidhur – Episodi 44

Kur shikon që Jilmaz vazhdon të jetë gjallë, Demir I hedh të gjithë vrerin e tij Zulejhas. Çfarë do t’i rrëfejë Fekeli në një takim Hynkerit? A do të pranojë Zuljeha para Demirit që vazhdon të dashurojë akoma JIlmazin?  

Tokë e hidhur – Episodi 43

Tokë e hidhur – Episodi 43

Pas nje plani të mirëmenduar mes Xhenger dhe Demir, JIlmaz dhe Fekeli do të bien në kurthin e tyre. Por intuita dhe zgjuarsia e Fekelit do t’I shpëtojë ata nga një atentat me bombë. Fekeli vjen shkon në fermë të përballet me Hynkerin pas 20 vitesh.

Tokë e hidhur – Episodi 42

Tokë e hidhur – Episodi 42

Zulejha blen dhurata për të gjithë familjen. Por reagimi i Demirit do ta mërzisë përsëri atë. Demir dhe Xhenger do të zihen me grushta me njëri-tjetrin. Jilmaz do të përfitojë nga kjo gjë duke u afruar me Xhengerin.

Tokë e hidhur – Episodi 41

Tokë e hidhur – Episodi 41

Jilmaz vazhdon të bëjë për  vetë të gjithë fermeret e Çukuroves. Zulejha nga ana tjetër ka filluar një jetë më të qetë në krah të Demirit. Mes Jilmazit dhe vëllait të saj, me kë do të vendosë të qëndrojë Gylten?

Plot

Tokë e hidhur

Drama
Një histori dashurie legjendare që fillon në Stamboll gjatë viteve ’70 dhe vazhdon në tokat pjellore të Çukuroves, permes sprovave të së keqes, ambicjes dhe tiranisë. Jilmaz dhe Zylejha, përfundojnë në tokat e pronarit modern dhe të fuqishem Demir dhe nënës së tij dominuese Hynker. Një gënjeshter e thjeshtë për të mos u ndare, bën që jeta e dy të dashuruarve në arrati, të përmbyset plotësisht dhe të shkatërrojë çdo shpresë shpëtimi… Dashuria është më e madhe se jeta!
TV KLAN

E hënë – e shtunë 18:20

Osmani
Sekrete Familjare
Çapkëni i pasur
Tokë e hidhur
Për familjen time
Një shans më shumë
Premtimi
Nina