A.Riza – Episodi 17 - Tv Klan

A.Riza – Episodi 17A.Riza – Episodi 17

21:00 11/10/2021

Nëna e Ali Rizait fton Halidenë për darkë në shenjë falenderimi.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Halidesë dhe Ali Rizait?

Cila do të jetë detyra e parë që Hashmet ka për Ali Rizain?

Fuat i propozon Mitatit martesen e Burakut me vajzen e tij…
Të ngjashme